joi, 7 aprilie 2011

Drop Acid, Not Bombs

Anul 2011 este anul renasterii acid-ului la nivel global. Din ce in ce mai multi producatori de muzica electronica isi manifesta interesul pentru acest stil, si un numar de compilatii care abordeaza acidul au aparut deja de la inceputul anului.Bineinteles, crew-ul Transformărs a dorit sa isi aduca contributia in acest domeniu. Meritele sunt ale lui Solar Explosion, care a realizat un remix dupa o piesa a lui Dr Motte, Acid 4 Real! Noutatea pe care o aduce acest remix este o lipsa de respect pentru limite si canoane absolut naucitoare! Un sound fresh, irezistibil, pe care nu te poti abtine sa iti misti capul, mainile, sau oricare alta parte a corpului!

Iata ce spune tanarul artist Solar despre remixul sau: "Am editat piesa in asa fel incat sa nu se repete obsesiv. Am facut o combinatie intre delay si reverb pentru ca soundul sa fie mai profund si am facut pattern-ul de TB 303 mai incisiv. Toate acestea plus o influenta tribal-jackin au facut-o o piesa ideala de pus in club..."  Un adevarat pionier al acidului la noi in tara, Solar Explosion ne-a facut cea mai frumoasa surpriza in aceasta primavara:

        Solar Explosion - Acid MemoriesTeaser: Daca vreti sa stiti/auziti mai multe, see ya tomorrow night @ Base Cafe (Sepcari nr 22)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu