marți, 25 ianuarie 2011

Transforming the Groove - Tonight, Detroit and ChicagoCum altfel am putea sa incepem noul an decat cu o petrecere Transformărs? Pentru 2011, ne-am dorit mai multe petreceri, mai multi prieteni, mai multa muzica buna. Suntem obisnuiti sa ne "transformam" visele in realitate, asa ca va invitam vineri, pe 28 ianuarie, la Studio Martin camera 2, sa petrecem impreuna o noapte lunga si groovy!

La Transforming the Groove vom petrece pe ritmuri Chicago & Detroit house, pentru ca muzica house este limba universala a clubbingului. Adevaratii cunoscatori ne invata ca house-ul este de fapt un sentiment, pe care il intelegi doar cand te invaluie vibratiile muzicii...haideti sa aflam impreuna despre ce sentimente si vibratii este vorba, alaturi de DJ-ii care vor spinui la Transforming the Groove:

DEX - http://www.facebook.com/dexteric
Profet - Transformărs / http://soundcloud.com/profet
TBF - http://soundcloud.com/tbf
Victor Stancov - http://soundcloud.com/victorstancov


La ce va puteti astepta la aceasta petrecere? La atmosfera cu care v-am obisnuit deja, o seara intre prieteni, cu muzica buna, sau, in cuvintele artistilor invitati, "classic timeless house and techno bombs"!

Dintre artisti, pe Profet il cunoasteti cu totii deja, dar daca vreti sa va improspatati memoria, pe blogul nostru gasiti, dintre seturile lui, Promo Mix Decembrie 2010 si setul live Transforming the Base After-Party...nicio descriere nu poate fi mai sugestiva decat muzica, asa ca press play and meet Profet!

DEX va fi una dintre surprizele serii, n-o sa va spun prea multe despre el, dar o sa va spun sa veniti pregatiti pentru funk!

Victor Stancov, una din promisiunile muzicii electronice romanesti, abordeaza un stil orientat catre techno, dar fara a lasa in urma caldura si ritmul Detroit&Chicago house. "Don't be a prisoner of your own style" ne spune un artist plurivalent, al carui set il asteptam deja cu nerabdare!

Muzica lui TBF poate fi descrisa ca "underground Chicago-influenced house music". Piesele sale sunt facute cu gandul la ringul de dans, iar muzica sa sample & filter-based nu poate fi trecuta cu vederea de niciun pasionat de muzica house. Activitatea lui artistica in 2010 vorbeste de la sine: releasurile Home Made Special Part 1 si Home Made Special Part 2, scoase sub labelul lui Hector Moralez, Minority Music, ne poarta printr-o selectie de sunete deep, groovy, de la smooth jazz la bouncing bass si nu numai...Le veti auzi vineri, cand vom transforma cu totii groove-ul impreuna cu el.

Va asteptam incepand cu ora 23:00!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu