luni, 20 decembrie 2010

Baroc Techno Terror, by Transformars - Do you remember?Revenim cu un nou post din seria Remember, pentru ca tuturor ne place sa ne amintim de petrecerile reusite, mai ales acum, ca ne aflam in cea mai festiva perioada a anului! Desigur, dupa cum v-ati dat seama deja din imagini, azi ne amintim de Baroc Techno Terror, prima petrecere la care the Model a spinuit alaturi de Transformars! Baroc Techno Terror, la Base Cafe, pe 20.03.2010, a fost o petrecere de exceptie, cu o atmosfera de-a dreptul naucitoare...Primavara 2010 a fost cu adevarat o primavara Transformars!

Si ce altceva ar putea sa ne aduca aceasta atmosfera inapoi, decat seturile live, in stilul pur "Dark Techno Baroc", ale DJ-ilor din seara de 20 martie 2010? Iata, pentru voi, seturile de la Baroc Techno Terror, in exclusivitate pe Transformars Blog! Dupa cum bine stiti, seara a inceput cu un warm up marca Derikoteri, ce ne-a miscat trupurile si mintea pe ritmuri de techno tulburatoare:

Derikoteri live @ Baroc Techno Terror, Base Cafe, 20.03.2010

In continuarea acestui set urmeaza cel al lui The Model, dupa cum am mai spus primul lui set pentru Transformars. Nu e nevoie de prea multe cuvinte pentru a-l descrie, cel mai bun lucru pe care putem sa il facem e sa il ascultam si sa ne bucuram de el impreuna:

The Model live @ Baroc Techno Terror, Base Cafe,20.03.2010

Enjoy the music & stay close, your Christmas present from Tranformars is coming up soon!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu