marți, 30 noiembrie 2010

Transforming the Base - Do you remember?Ne intrebam astazi cati dintre voi isi mai amintesc de prima petrecere la Base, pe 6 martie 2010, Transforming the Base.

Un sondaj rapid printre prietenii echipei Transformars a lamurit lucrurile: cu totii ne amintim cu drag de prima petrecere organizata la Base, cum am putea sa uitam oare?? Base-ul a fost una dintre primele locatii pe care ne-am decis sa le transformam, chiar la inceputul primaverii 2010, si ce transformare a mai fost...DJ-ii Transformars s-au intrecut in electro, acid si house, energia s-a simtit in fiecare vibratie iar seara a fost una de neuitat pentru tinerii ce au ales sa ni se alature.

Si daca imaginile de la eveniment nu v-au trezit inca sentimentul de déjà-vous, am pentru voi o surpriza care o sa va arunce inapoi in lumea lui Derikoteri! Da, este chiar setul lui Derikoteri din seara de 6 martie, care ne-a facut pe toti sa ne daruim muzicii sale la Base:

Derikoteri @ Transforming the Base

Dupa o asemenea seara, cum sa fi plecat acasa fara sa petrecem impreuna si o dimineata pe masura? After-partyul cu Profet a fost mai mult decat un after, a fost o incheiere in stil Transformars a unei nopti spectaculoase. Pentru ca vrem sa ne asiguram ca aveti mereu cea mai buna muzica, iata si setul de la Transforming the Base After-Party, descris de autorul acestuia astfel: "A selection of deep, complex and groovy house and techno sounds. Mixed in a very special moment, for some very special people" Asta spune totul, nu-i asa? Enjoy the memories!

Profet @ Transforming the Base After-Party

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu